Apparaten en accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiwitten
79.7 g
Calorieën
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Vetten
59.7 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5u.
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Vitello tonnato
13u.
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
BBQ-saus
20min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min